hanne

blog

Youth Olympic Games 2018

Buenos Aires

hanne bk

Ik heb veel te vertellen en toch weet ik niet goed hoe te beginnen. Ik heb een fenomenale reis achter te rug. Drie weken Argentinië zijn omgevlogen en zaten vol verrassingen.

Hanne ⚊ 27/10/2018

Another amazing day!

Triatlon dag in Lille

hanne bk

De laatste wedstrijd(en) op Belgische bodem zit erop. De afsluitende manche van de T3 series, in de vorm van een relay én het Belgisch kampioenschap mixed-relay kregen de eer dit Belgisch triatlonseizoen af te sluiten. 23 september werd dus een double race-day, en daarom ook een double fun-day.

Hanne ⚊ 24/9/2018

Mechelen !

hanne bk

Als voorbereiding voor de YOG in oktober, had ik graag nog eens deelgenomen in een triatlon met dezelfde afstand. Zo kwam ik snel uit bij Mechelen. Ideale locatie, ideale timing.

Hanne ⚊ 16/9/2018

EK-YOUTH @Loutraki!

hanne bk

Het EK-jeugd in het Griekse Loutraki werd een onvergetelijk uitje. Hoewel EK’s altijd bijzonder zijn, stak deze editie er door omstandigheden toch wel wat bovenuit.

Hanne ⚊ 4/9/2018

Ip tsjok in Izehem

Belgisch Kampioenschap 2018

hanne bk

We hebben al een aantal prachtige zomerweken achter de rug. Zalig is dat. Al was het voor het Izehem’s kanaal net iets té warm. Blauwalgen zorgden ervoor dat de Belgische jeugdkampioenschappen in een net wat ander jasje werden gestoken.

Hanne ⚊ 15/8/2018

La douce France et l’entraînement dûr

hanne bk

Deze keer heb ik mijn woorden omgevormd tot beelden. Geniet mee van afgelopen trainingsstage in Colmar!

Hanne ⚊ 2/8/2018

Van Banyoles naar Buenos Aires

hanne bk

Mijn Banyoles-avontuur startte woensdagochtend om 9u30 in de luchthaven van Zaventem, en eindigde zondagavond om 23u30 op dezelfde plaats. Ik kan nog altijd niet geloven wat er in deze tussentijd én bij terugkomst allemaal gebeurde.

Hanne ⚊ 9/7/2018

ETU Holten

hanne bk

De examens zitten erop, net als het schooljaar. Twee maanden vakantie dus! En die vakantie kon ik onmogelijk beter inzetten. Een ETU in Holten zorgt hoe dan ook altijd voor een veel plezier en een mooie ervaring.

Hanne ⚊ 30/6/2018

BK’en in TRIBE-hometown

hanne bk

Vandaag werd ik gedoopt. Voor het eerst nam ik deel aan het Belgisch Kampioenschap bij de grote madammen. Met geen flauw idee hoe de wedstrijd zou verlopen en met ongelooflijk veel goesting dook ik vanmiddag het water langs de Havendoklaan in Vilvoorde in.

Hanne ⚊ 3/6/2018

Champagne!! (geen clickbait)

hanne bk

Na de ploegentriatlon in Doornik, ging vandaag de tweede manche van de T3 series door in Sint-Laureins, een gezellig gehuchtje in Oost-Vlaanderen. Deze keer werd het geen ploegentriatlon, wel een individuele supersprint (400-14-3,5)...

Hanne ⚊ 20/5/2018

Mixed-Relay Test Event

hanne bk

Afgelopen weekend was bijzonder (leuk). Ik nam deel aan de allereerste editie van het Mixed-Relay Test Event in Hazenwinkel.

Hanne ⚊ 6/5/2018

Teamwork makes the dream work

hanne bk

Op de Dag van de Arbeid wordt er niet gewerkt. De schoolbanken werden ingewisseld voor één van de plezantste triatlons van het jaar: het Belgisch kampioenschap ploegentriatlon.

Hanne ⚊ 1/5/2018

De vijfde!

hanne bk

Het eerste weekend na de paasvakantie ziet er traditioneel al vijf jaar hetzelfde uit. Zaterdag: zwemwedstrijd in Aarschot, waar ik meestal aan de 400m vrije slag deelneem. Zondag: BK duatlon in Ruddervoorde.

Hanne ⚊ 22/4/2018

Off-day in Quarteira

hanne bk

Hoe zal ik eraan beginnen? Met de deur in huis? OK. Mijn wedstrijd was slecht. Het waarom lees je hier.

Hanne ⚊ 25/3/2018

we kunnen er aan beginnen

hanne bk

In België is de winter duidelijk nog niet helemaal voorbij. Toch heb ik het gevoel dat de lente/zomer al voor de deur staat, omdat ook het triatlonseizoen heel graag zijn entree wil maken…

Hanne ⚊ 18/3/2018

viaje al sol: lanzarote!

hanne bk

Op het vliegtuig. Kijkend naar een tikkende cursor. Melancholisch terugblikkend op de week in Lanzarote. Heb ik je aandacht? Let’s go!...

Hanne ⚊ 17/2/2018

spring-in-'t-veld

veldloop vilvoorde

Om wat ‘pit’ aan de winterperiode te geven, nam ik deel aan de veldloop van KVAC in Vilvoorde. Een tof parcours, een timide zonnetje en een goed gevoel zorgde voor een mooie eerste plaats.

Hanne ⚊ 28/1/2018

een jaar vol nieuwe dingen

hanne bk

De driehonderdvijfenzestig dagen die 2017 bracht zitten er op. Het triatlonseizoen is al een tijdje afgelopen. Tijd dus om even terug te blikken...

Hanne ⚊ 1/1/2018

(bond)genoten

corrida leuven

Echt het allerlaatste van het jaar, was de eindejaarscorrida in Leuven. Gek genoeg was dat voor mij een primeur. Ik ging 4km lopen. De laatste jaren genoot ik traditioneel van een skivakantie in Oostenrijk. Dit jaar werden de skilatten ingeruild voor een paar loopschoenen. Een waardig alternatief....

Hanne ⚊ 31/12/2017

vittel ma belle

Stage vittel

Zaterdag 28 oktober. 8u30. Brussel. Stage naar Vittel. Met Team Belgium. Dat het leuk zou zijn. Met die informatie, slaapoogjes en wat gezonde zenuwen stapte ik die dag de bus op. Ik zou een stage meemaken waarin ik enorm veel zou leren, nieuwe mensen zou leren kennen, de triatlongrens overschrijden en enorm veel plezier maken...

Hanne ⚊ 3/12/2017