Champagne!! (geen clickbait)

bk Na de ploegentriatlon in Doornik, ging vandaag de tweede manche van de T3 series door in Sint-Laureins, een gezellig gehuchtje in Oost-Vlaanderen. Deze keer werd het geen ploegentriatlon, wel een individuele supersprint (400-14-3,5).

Ons teampje, de Tribe Bees, bestond uit: Kiara, Joni, Jolien en ik.

De zwemproef legde ik in het zog van Kiara af, en kwam als vierde uit water, op een dikke halve minuut van leidster Jolien Vermeylen. Op de fiets werkten Kiara, Maura Seynaeve en ik goed samen, waardoor we Jolien snel konden bijbenen. Met ons vieren bouwden we een voorsprong van ongeveer één minuut uit op de achtervolgsters.

Het lopen werd een strijd tussen Jolien, Kiara en ik. Jolien Vermeylen was de snelste op dit technische (en zware) loopparcours en won zo dik verdiend de wedstrijd! Ik werd tweede, Kiara derde. Jolien en Joni finishten respectievelijk 8e en 15e.

Zelf mag ik tevreden terugblikken op een wedstrijd tussen de groten. Ik neem dit vooral mee als surplus en funevenement in de voorbereiding op andere wedstrijden. In team presteerden we trouwens geweldig. Met een tweede plaats in het voorlopige klassement konden we niet anders dan met een glimlach (en bloemetjes voor de mama) terugkeren naar huis.

Ah ja! En ook met champagne. Alleen… op champagnespuiten zal ik nog moeten oefenen 😉.

Foto's: Papa & Hans Cleemput.


bk bk

Hanne⚊20/5/18