vittel ma belle

volvoordeZaterdag 28 oktober. 8u30. Brussel. Stage. Vittel. Team Belgium. Dat het leuk zou zijn.
Met die informatie, slaapoogjes en wat gezonde zenuwen stapte ik die dag de bus op. Ik zou een stage meemaken waarin ik veel zou leren, nieuwe mensen leer kennen, de triatlongrens overschrijden en plezier maken...
Het werd een week gevuld met - in gezelschap van een prachtig hert - loopjes in de bossen, MTB-tochtjes en techniek, run & bike sessies, zwemtrainingen in een - soms wat te lang 😉- 50m-bad, en talrijke yoga-sessies. Althans, voor het gedeelte ‘triatlon’.
Maar het mocht ook wat meer zijn. Zoals ik al eerder aankondigde, hebben we de triatlongrens weleens overschreden. Er werd een poging ondernomen om de triatleten te laten transformeren in een ware ‘Robin Hood’. De concentratie werd later nog wat meer op de proef gesteld toen we ons aan het ‘schieten’ mochten wagen, en ook een initiatie gewichtheffen kunnen we op onze bucketlist afvinken.
De avonden werden rijkelijk gevuld met een presentatie over het gebruik van Social Media, boeiende verhalen over voormalige olympiërs, een teambuilding én een volleybalmatch. Ik val misschien in herhaling, maar het was een fantastische week. Laura, Hannelore, Elise, Antoine, Rik, Nick en Matthias, dikke dikke merci!

Foto's: Nick Baelus

vittel vittel vittel vittel vittel

Hanne ⚊ 3/12/2017