without you ... nothing

mia Mia is de persoon die schema’s schrijft, trainingen geeft en uren besteedt in het uitzoeken van een efficiëntere techniek, betere trainingsopbouw, etc.. Haar gedrevenheid weerspiegelt haar persoonlijkheid. Het is ongelooflijk hoeveel ik al bijleerde en evolueerde tot de atleet die ik nu ben, en daarin speelt Mia een aanzienlijke rol.

Glenn Ook Glenn is een belangrijke persoon in mijn triatlonleven. Zijn optimisme werkt aanstekelijk, en zorgt elke training voor nog meer motivatie. Ook van hem leerde ik al zo veel bij, op alle vlak.

Daan Ik ben nog steeds aangesloten in de Aarschotse zwemclub, waar Daan training geeft. Daan is een goede triatleet, en weet dus ook uit eigen ervaringen wat goed is. Zijn flexibiliteit en rustig karakter sieren hem. In overleg met Mia kan ik dus genieten van de beste begeleiding op zwemgebied, ik heb dan ook al heel veel aan zijn kwaliteitsvolle trainingen gehad.

Ingrid Sinds een aantal jaren ga ik bijna wekelijks naar Ingrid, de kine. Zij behandelt preventief mijn beentjes, wat ervoor zorgt dat ik, hout vasthouden wel, blessurevrij kan trainen. Bovendien kan ik er altijd mijn (wedstrijd)verhalen bij kwijt, wat dan ook weer tot andere inzichten leidt. Zelf zeilde ze in Atlanta, tijdens de zomerspelen van 1996. Ingrid is enorm toegewijd, en haar passie voor sport is bijzonder.

logo

Mama & Papa
Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is gewoon de waarheid. Mijn ouders spelen zo een grote rol. Het is fenomenaal hoe zij altijd en overal paraat staan, als ouder, als vriend, als luisterend oor, taxi, trainingsmaatje en soms ook als discussiepartner. Het is dan ook onbeschrijfelijk hoe dankbaar ik daarvoor ben.

Thomas
Big brother. De maker en bedenker van de website. De man achter TP productions. De supporter. De criticus. De sfeermaker. Mijnen dikste vriend.

Daan Ik heb Kiara leren kennen als een enorm toegewijde atleet die op elk moment het beste van zichzelf geeft. Maar ik heb Kiara ook leren kennen als zo een warme persoon, zo een lieveke. Daardoor worden de trainingen nog leuker. Als onze lachuurtjes mee zouden tellen als trainingsuurtjes, zouden we de ontzettende trainingsarbeid van bv. Jan Frodeno overschrijden. Kiara drijft me ook altijd nog verder tot het uiterste, en ik hoop dat ik dat ook voor haar doe ;).

Foto: Rudi Lenaertz

Ik ben aangesloten bij triatlonclub Tribe, waar ik omgeven wordt door toffe en inspirerende ploegmaten. ;) De lijst is zo lang, ik wil ook de kompanen van de zwemclub bedanken, de vriendjes van op school, de vriendjes die ik heb leren kennen via de Vlaamse Selectie, nonkel Benny en de AATT-vriendjes, peter Seppe Odeyn, heel de familie, supporters…

Vriendjes Vriendjes Vriendjes Vriendjes vittel